• ECONOM

  100 km parcurși cu scooter electric vor costa mai puțin de 7 lei. De 2 ori mai econom decît transportul urban, de peste 7 ori mai econom decît un scooter de benzină și de 30 ori mai econom decît un autoturism!

  AFLĂ MAI MULT     

 • FIABIL

  Termen de garanție de 1 an sau 5 000 kilometri parcurși, cu toate că la MASC Moto pur și simplu nu are ce se defecta, pentru că nu există cutie de viteze, iar transmisia este extrem de simplificată.

  AFLĂ MAI MULT     

 • RAPID

  MASC Moto demarează delicat și energic, silențios și fără emanarea gazelor de eșapament. Viteza de peste 50 km/oră și puterea motorului, permite ridicarea în orice pantă fără dubii.

  AFLĂ MAI MULT

 • COMOD

  Parcurs de minim 50 km și sarcină de pînă la 250 kg. Nu are nevoie de o intretinere scumpă precum motorul cu ardere internă, alimentare cu benzină și ulei. Tot ce este necesar - o priză electocasnică pentru a reîncărca acumulatorul scooter-ului.

  AFLĂ MAI MULT          

 • MODERN

  Design modern și gamă de modele pentru toate vîrstele și scopurile utilizării – fie un sejur, fie agrement, fie lucru de zi cu zi..

  AFLĂ MAI MULT

 • SIGUR

  MASC Moto – sigur în mișcare și securizat la parcare. Echipat cu sistem de alarmă anti-furt performant cu telecomanda, imobilizator motor și sirenă (similar ca la automobile) – protecție maximă în timpul parcării.

  AFLĂ MAI MULT     

Cu o experiență de peste 10 ani a producătorului, precum și o notorietate a modelelor noastre de mulți ani în Europa și America, scooter-ele electrice MASC Moto sunt cea mai buna alegere.

Toate scooter-ele electrice MASC Moto trec un control riguros de pregătire prevânzare și au un termen de garanție de la producător de 1 an sau 5 000 kilometri parcurși.

MASC Moto - este tipul ideal de transport pe 2 roți cu o dinamică de accelerare de peste 50 km/oră și un parcurs minim la o încărcare completă a bateriei de peste 50 kilometri.

De asemenea, toate modelele noastre sunt echipate cu un sistem de alarmă anti-furt performant cu telecomanda, imobilizator motor și sirenă (similar ca la automobile), care Vă va permite de a proteja scooter-ul în timpul parcării.

Siguranţa - în scooter-ul electric pur și simplu nu are ce se defecta, pentru că nu există cutie de viteze, iar transmisia este extrem de simplificată.

Economie – exploatarea scooter-ului electric este de aproximativ 10 de ori mai ieftină decat a scooter-ului pe benzină.

Ecologie - motorul electric nu poluează aerul, iar lipsa gazelor de eșapament Vă va permite sa Vă deplasați chiar și în încăperi închise, de exemplu centre comerciale.

MASC Moto sunt scooter-e de tip mediu și greu, la exterior și funcțional similare cu scooter-ele cu motorizare pe benzina.

Acest mod de transport are o dinamica excelentă – scooter-ul electric accelerează extrem de rapid. MASC Moto extre foarte silențios, cu un nivel ridicat al rigidității suspensiei.

Pentru a conduce un scooter electric nu este necesar permisul de conducere. El poate transporta lejer două persoane de o corpolență mai mult decît medie.

MASC Moto - o soluție excelentă pentru un oraș mic, pentru sejururi în afara orașului şi pentru sat. Scooter-ul este ușor de manevrat, iar motorașul are o tracțiune excelentă. El nu necesită o întreținere regulată (nu are nimic de a se ajusta sau a aplica lubrifianți) și este foarte ieftin în utilizare. Rezerva de parcurs de minim 50 de kilometri este mai mult decît suficientă pentru călătoriile zilnice. Bateria se alimentează de la orice priză electrică de uz casnic. În medie, o încărcare completă a bateriei implică cheltuieli de 3.09-3.50 lei. Adică 100 km parcurși cu scooter electric vor costa mai puțin de 7 lei. Comparaţi cu costurile de exploatare ale unui scooter pe benzină sau motocicletă pe benzină și veți vedea o economie de minim 7 ori!

 


 

Vă propunem un exemplu de calcul al costurilor de combustibil pentru scooter-ul MASC Moto cu baterie de 60V 20Ah. La o încărcare completă a bateriei, acest tip de scuter electric poate parcurge, chiar și cu o sarcină maximă, un minim de 50 de kilometri. Atunci când se calculează volumul de energie consumată în timpul încărcării bateriei (kW/h) a scooter-ului electric, pur și simplu se multiplică indicatorii de voltaj și amperaj și se împart la 1000:

60 (V) x 20 (Ah) / 1000 = 120 (kWh)

Acest lucru înseamnă că, pentru o încărcare completă a bateriei vor fi necesari aproximativ 1.20 kWh care la tarifele noi actuale pentru energia electrică în Republica Moldova (2,58 lei pentru 1 kW/h) înseamnă:

2,58 lei x 1,20 kWh = 3,09 lei
prețul 1 kW/h de energie electrică x Nivel consum energie electrică = Costul unei încărcări

Valoarea de 3,09 lei per ciclu complet de încărcare a scooter-ului electric este pur și simplu mizeră în comparație cu costurile pe care trebuie să le suportați pentru alimentarea cu benzină.


 • 5

  999 $*


 • 5

  999 $*


 • 5

  1099 *$


 • 5

  1099 $*


 • 5

  1299 $*


 • 5

  1299 $*


 • 5

  1499 $*


 • 5

  1499 $*


 • 5

  1499 $*


 • 5

  1499 $*


 • 5

  1299 $*